söndag 16 december 2012

Max: sammanfattning av termin 1

Hej alla.

Dags att sammanfatta våran termin vi nu har haft tillsammans. Det har gått riktigt fort. Det känns som om bara var en månad sedan vi satt där alla i klassrummet och var lite nervösa över att träffa alla nya ansikten.

Lagom till skolstarten hade vi flera aktivitetsdagar där vi skulle lära känna varandra. Både lärare och elever, vilket var mycket roligt. Det var här vi byggde våran berömda sköldpadda av sand på ribban.

Sedan var det nästan dags för båtar första studiebesök på sterilcentralen här på MAS. Här fick vi lära oss skillnaden mellan att tvätta och TVÄTTA olika verktyg som används inom sjukvården. Mycket roligt och lärorikt.

Sedan var det dags att repetera sina kunskaper i HLR och i livräddning. Samma här så var detta också mycket roligt. Sedan var det dags att besöka en lägenhet som var anpassad för personer som inte själva klarar av vardagen. Här fanns alla olika hjälpmedel som kan tänkas och finnas.

Lagom till all snö hade lagt sig så hade vi ett trevligt luciatåg i matsalen ( fick tyvärr inga bilder denna gång). Extra trevligt blev det när det bjöds på lussebullar och julmust.

Detta var nog höjdpunkterna på denna termin och vi tackar för oss, nu när vi går på välförtjänt jullov. Vi återkommer igen efter lovet och jag vill passa på att önska er alla en riktigt god jul och ett gott nytt pr!

Ps glöm ej att lyssna på vårt radiobesök den 19 december halv sju på morgonen. Annars lägger vi upp en länk här som ni kan lyssna på senare.

Din gata 100,6

Max.











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar